Sidor

torsdag, augusti 30

Jävla skit....

.....och mög. Min overlocktråd är slut. Fattas en rulle för att kunna sy mina brallor. Sydde fint med brunt och allt var frid och fröjd ända tills jag skulle byta färg. Sitter här nu på min lediga dag och har massor av velourbrallor som är utklippta och inte kan bli klara. Jävla skit helt enkelt. Hur arg kan man få lov att bli.

Får helt enkelt föda barnen med lunch och sedan sätta sig fint på bussen och ta oss in till stora staden för att köpa ny tråd. Detta är inte vad jag hade planerat för idag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men tjejen!
Jag blir alldeles lycklig av att ha hittat din sida! Har lagt till den i mina favoriter (tillsammans med Higges...), blir väldigt inspirerad och glad av alla färger. Jag och Rose Marie ska faktiskt ha syjunta idag, även om mina alster bara blir raka saker utan passform, Råsa är däremot en stjärna. Det hade varit kul att träffa dig, hoppas det blir av någon gång.
Kramar!
/Maria E, Dj Majsan

Majtjho sa...

Åhhh, men Maria. Så kul att höra av dig. Va kul att du är med i Rosmys syjunta. Jag är med via länk. På hennes nätjunta. Visst är det mysigt att pyssla. Vi i vår lilla familj vet inte när vi kommer till ön nästa gång.
Kul att du blir lycklig av min sida. Sånt gillar jag!!!

Puss och kram!!!!

Rosa sa...

Hej! vad kul att vi alla är med i samma syjunta, på sätt och vis. Maria tipsade om din sida och oj, vilka fina saker. Jag länkar genast till den från min. Jag har inte riktigt förstått att du är med i nätjuntan. Roligt.

Hälsa Higge och alla barnen.

Kram

florin design sa...

Hur fungerar nätjunta? Lite nyfiken bara...