Sidor

lördag, augusti 4

Blod, svett och tårar.

Svetten rinner och jag är helt utmattad från dagens kroppsarbete. Håller på med mitt nya stora syrum. Nästan hela 15 kvm. Känns superlyxigt. Det blev en ljusgrön färg på väggarna och när det var färdigmålat skulle vi till IKEA och shoopa hyllor. En extrem antiklimax kom farande mot mig när de säger "tyvärr är Billy bokhyllan slut i vit och kommer inte in förrän om 4 veckor". Så ska inte IKEA vara, de ska ju ha sina saker hemma. Det har alltid Billy hemma. Så arg man kan bli. Nu ligger mina tyger på högar och i IKEA´s blå kassar.

Men det är väldigt jobbigt att hålla på att flytta grejor från det ena stället till det andra. Man inser först då hur mycke prylar man har. Har mängder av tyg som jag kan skicka till någon annan. Funderar på att sälja lite på Tradera.

Jag återkommer i allafall med färska bilder på ett nytt ljust arbetsrum. Kan nästan kalla det ateljé!

4 kommentarer:

malin sa...

Vad härligt att få ett nytt fräscht och inspirerande rum! Det ska blki kul att se bilder!

Klockarbarn sa...

Vi råkade ut för samma sak nu när vi bygger en stor garderob av ett litet rum. Vi skulle åka till Ikea för att köpa hyllsystem. När vi lagt det mesta på vagnen hittade vi inte hyllplanen eller korgarna som ska vara i hyllställen. Nu till det roliga. 2 månader för korgarna och 2 veckor för hyllplanen. TVÅ MÅNADER!!!!!
Det vill man ju inte höra när man är frädig med rummet och det enda som saknas är detta. Det är tur att vi har nära till Ikea så vi inte hade suttit och åkt flera mil.

Lina sa...

LYX! Väntar på bilder!!

Anonym sa...

va spännande med nytt syrum! Ser också fram emot bilder. Det håller på att planeras här hemma också, jag och sonen delar rum, han har halva till lek och jag har halva till mina projekt och vi behöver båda lite mer organisering om jag säger så:)