Sidor

torsdag, augusti 9

Mitt nya rum.

Här kommer de utlovade bilderna på mitt nya fina syrum. Visar er dock bara halva rummet eftersom andra halvan mest består av påsar med tyg och annat som skulle ha lagat i mina Billy hyller som inte fanns.Utsikten är ner till vår trädgård. Mysigt att kika ner lite då och då. Fick idag erfarenheten att det blir snuskigt varmt i rummet när solen gassar på. Fönstret är i söderläge.
Lite smått och gott är aldrig fel att ha på små hyller. Dottern hjälper gärna till och pysslar bland band, knappar och trådar. Hon älskar nog mitt syrum lika mycket som jag. Vi kan nu pyssla ifred från lillebror.
Min senaste virkade lilla godig, vet inte riktigt vad det är. Söt är den i alla fall. Dottern kallar den musen, vilket jag inte förstår för en mus liknar den inte. Tror ni jag kan sälja mina virkade saker????

7 kommentarer:

josephine sa...

För tjyvene, klart du kan sälja dina underbara virkade saker!!! Hoppas att jag kan titta förbi på Merkado och se allt live. Denna gången måste ju nästan bli det bästa Merkado, alla vill väl stå på Malmöfestivalen?!?!?

josephine sa...

Och gud så härlig din Ateljé (klart man ska kalla syrummet för Ateljé) blev. Så mycket tyg du har. Så fint att bara titta på! Hyllkonsolerna är fina. Önskar att jag kunde ha sådana, men det är lite knixigt i ett snedtak ;-)

Carolina sa...

Vad fint syrummet blev, massor med plats för skapande både för lilltjejen och dig.

Rackamaja sa...

Absolut! Jag kommer att sälja virkade djur i min butik. Hur kan man motstå sådana?

Mvh
Annika

Klockarbarn sa...

Nu har jag blivit inspirerad att omstyra projekt "dressingroom" till mitt egna lilla skaparrum. Maken och jag åkte till Ikea och köpte garderober istället och nu ska jag få ett eget rum ljust och bra och kunna ha maskinerna uppställda istället för att packa upp och ner från köksbordet.

Majtjho sa...

Det är så skönt att sitta där ute. Inget stök i huset. Trivs kanonbra.

Gekko sa...

Å vad avis jeg blir på din ateljé! Nu är det bara att vänta på Billy eller hur?
Klart att du kan sälja dina underbara virkverk! Typisk sak som man köper med trots att man inte hade tänkt sig!