Sidor

måndag, augusti 20

Då har helgen varit och jag är trött och lite mer trött. Stod som sagt på Malmöfestivalen i lördags och söndags. Det var supertrevlig. Stod ihop med Systrarna Å. Det är min vän K och hennes syster som driver det. De är superduktiga.

Det var i allafall väldigt trevligt där, massor av roliga och glada människor. En och annan gamal kund och massor av nya. Hela 36 Torild´s fick nya hem. En liten pojke köpte en Torild och en napphållare till hans kommande småsyskon, efter en stund kom han tillbaka och var förtvivlad. Han hade tappat påsen. Stackars liten. Tyckte så synd om honom. Men nu har han en ny Torild och en ny napphållare som han kommer att hålla hårt i.

Mina virkade figurer såldes och det var så roligt. Så nu är mina svampar och kycklingar slut. Hann inte ens ta kort på kycklingarna. Hade även virkat en apa och den blev såld. Även mina näsdukshållare såldes. Många tyckte som jag att det var en mkt fiffig idé.

Kom förbi två par, ett som skulle öpnna butik ute i Limhamn och ett par som hade en butik i Örebro. Nu får jag bara hålla tummarna att de hör av sig. De båda paren var väldigt trevliga att prata med om inte annars. Har även fått lite tips om lite fabriker för kommande kollektioner i framtiden. Då man vågar satsa lite mer av sina pengar. Är i alla fall sjukt nöjd med helgen. Trodde inte att det skulle gå SÅ BRA!!!!

Idag är det verkligen softa på soffan som gäller, har mammaledigt idag. Har skolat in barnen på dagis och ska inte ens gå in i mitt syrum. Bara vila hela dagen och kvällen för i morgon smäller det verkliga livet på riktigt. Eleverna börjar och jag blir åter textillärare.

2 kommentarer:

Gekko sa...

Oj, nu blir jag nyfiken, paret från Örebro, var hon brasilian?

Carolina sa...

Åååh, vad kul att det gick så bra.
Jag ska verkligen försöka ta mig söderut och besöka Merkado någon gång :)