Sidor

måndag, februari 26

Shoppa, shoppa!

Sådär ja, nu ligger lite brallor ute på tradera. Lite klänningar kommer inom kort. Har idag även kollat runt bland lite återförsäljare och det ser mkt lovande ut. Kul kul cykelhjul. Funderar på att ha en egen kollektion som ska säljas hos återförsäljarna, så det blir lite extra.

För er som inte kan läsa den skånska tidningen Sydsvenskan så fanns en stor artikel om Merkado idag. Roligt! Själv blev jag bara nämnd i en inlednings mening. Vill du hitta kamouflagefärgade bebisbyxor? Men det är alltid något.

Ska nu ikväll ska jag låsa in mig bland mina tyger, knappar, band och gud vet vad. Tyvärr blir det nog inte så mycker tid till skapande, utan till STÄDA. Sortera bland allt krims och krams, ta ett kort och visa er hur mitt krypin ser ur. Efter det blir det lite te och stickning.

2 kommentarer:

I HUVUDET PÅ EN GULDFISK sa...

Köpte äntligen en haklapp av dig igår, den sitter nästan som guten på min lilla tjej (lite stor men då kan vi njuta av den länge ;-) Gör lite reklam för dig på min blogg, man kan juh alltid hoppas att du får någon extra köpare av det :-) du gör juh grymma grejer!

Majtjho sa...

Så roligt. Vad glad jag blir. Kul att du berättade så snällt om mig i din blogg. Kul att du gillar mina saker.Bugar och bockar