Sidor

tisdag, augusti 31

Säg hej till Ines.

Jag har sytt mig en ny klänning/tunika till mig själv. Det var släktkalas för mina små juveler i helgen, lillkillen blir 4 idag och om några dagar blir dottern 7. När det vankas kalas passar det bra med en ny dress. Mönstret är från en japansk bok som en del andra bloggare har. Just denna klänning är i modell E. Tyvärr gjorde jag lite fel, det skulle vara fem veck fram men på något sätt lyckades jag med fyra. Förstod inte först varför infodringen inte passade. Eftersom jag hade overlockat ihop vecken och tiden var knapp så gjorde jag det femte vecket uppe i halsen. Jag blev nöjd trots mitt slarv.


Vi har fått en ny vän till familjen. Hon heter Ines och är 10 veckor. Helt underbart sockersöt liten tös. Vi var tyvärr tvugna att säga hejdå till vårt lejonCliff nu i sommras. Så när denna lilla donna behövde ett nytt hem så kunde vi inte säga nej.7 kommentarer:

Helena sa...

Åhhh tunikan blev ju urfin...strunt samma hur många veck där är!!! Tyget var ju superläckert!! Vackert namn på söt kise:)

Anonym sa...

Åh en sån sötnos!!!
Superfin tunika också!
Kram J

designofluna sa...

Åhh...kissen ser precis ut som min Smilla!

Anna Rydne sa...

Jättefin tunika och gullig katt! Hos mig har jag just nu en Give Away. Välkommen att vara med: http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/08/september-give-away-hos-simsalabim.html

Majtjho sa...

Tack så mycket, skönt att höra att den ser bra ut trots mitt slarv. Kanske ska prova göra rätt nästa gång. Visst är hon en goding min lilla Ines.

kungen o majkis sa...

Underbar tunika!! Jag vill oxå kunna sy så där...eller kunna sy överhuvudettaget kanske ;-D!

Söt kissemiss också :-)!

Majtjho sa...

Kungen och majkis: tack så mycket. Klart att du kan sy. Du har ju lärt dig virka så kan du nog lära dig att sy. Övning ger färdighet.