Sidor

lördag, augusti 21

Bland troll utan tomtar

Min lilla kille och jag kommer inte alltid överens. Vilket är nog vanligt, att man inte alltid drar jämnt med sina små juveler. Idag ville jag ta lite kort på honom.
Det gick inte så bra. Han började snurra runt, sen klagade han att benen gjorde ont, att blåsan i munnen sved, vinden blåste i ögonen. Allt var fel.


Jag som bara ville ta några kort på honom i det senast sydda. Vilken miss från min sida, att jag inte förstod hur allt detta påverkade honom. Det hela slutade med att han gick. Så det kan gå. Det positiva är att han gillade både tröjan och byxorna.


Byxorna är sydda i en mossgrön manchester. Modellen på byxorna gjorde jag mycket smalare än de bruna. Tröjan är en liten restbit från min goda vän K. Ett helt underbart tyg med troll, ugglor och små söta svampar.

4 kommentarer:

Katarina sa...

Oj vad jag känner igen det där :-)Även till utseendet hade det kunnat vara min kille som går iväg på den bilden. Fina kläder i alla fall! :-)

Miiaoo sa...

Jättefina kläder! Gillar särskilt trolltyget!

K sa...

Så kul att det blev en tröja oxå. Byxorna som du sydde till I får nog vänta på E:) Tyget var inte fint enligt hennes mening! Starka viljor. Tycker förresten att blogg ha fint utseende.

Majtjho sa...

Men så knäpp man kan bli på de små rackarna. Kul att ni gillade tyget och kläderna.

K: En sån liten bestämd dam hon är. Man kan tro att hon har gott i skola hos M.