Sidor

fredag, augusti 6

Pippi och gänget.

Vi var uppe i småland och gick på Astrid Lindgrens värld. Ett helt underbart ställe. Vi var lika förtjust i det som barnen. Tyvärr har vi inte haft det så lyckat med vädret när vi ska åka iväg på äventyr. Så även denna gång regnade det, och inte lite heller. Det verkligen öste ner, det bekom inte barnen något. Som tur var så regnade det bara första dagen. Det som var positivt med regnet var att det inte var lika mycket folk.

Vi fick ha morgongympa med Pippi, Tommy och Annika. Hade allsång med Kling och Klang, klättrede på Nils Karlssonspysslings JÄTTE stora möbler.


Lillkillen blev förtjust i Emil, det var inte förrän han hade sett Emil som han ville ha en "bysse". Alla som spelade var riktigt duktiga och alla barnen sprang efter dom. Min favorit är Ronja, framförallt SkallePer, en lustig liten typ. När Lovis sjöng vargsången så höll lillkillen på att somna i pappas knä. Det är ett bra betyg.

Vi kommer att komma tillbaka till Alv, och bo på den stora yta av 11kvm.
En älskad klänning som har blivit förkort för att användas fick sig en prickig volang. Nu är den som ny!4 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Vad mysigt det ser ut! Vilken dag! Och klänningen blev jättefin med prickigt till.

Spenatmamman sa...

Åh vi var där när det var som varmast, i gassande sol. Skulle föredragit regn tror jag :). Ser ut som ett mysigt besök och volangen blev ju jättefin på klänningen!

Unknown sa...

Skulle vara spännande att besöka Astrid lindgrens värld. Fin Pippiklänning också.

Majtjho sa...

Jo visst var det bättre med lite regn än allt för varmt.
Tänk så bra det kan bli om man förlänger en favorit klänning