Sidor

söndag, februari 28

Bästa polare

Det har kommit nya vänner till oss. Kalle Kanin och Mårten Morot. Dessa två vänner tycker om varandra. Ibland undrar vi om inte Kalle Kanin kommer att käka upp Mårten, lite för att han är så himla gosig, men mest för att han är väldigt hungrig efter den kalla vintern.


För en stund dansade de två i dotterns säng. Det gick inget vidare bra då lillkillen envisades med att plocka bort Mårten hela tiden. Stackars dessa två bästisar, aldrig får de en lugn stund.



Kudden i dotterns säng med det rosa broderiet är från ett loppisfynd. Ett påslakan med dotterns initialer M.L. Blev så glad när jag såg det. Passade super som ett kuddfodral.

Håller på att virka in våren och fillurar med ett nytt mönster. Nu ska vi ha nalle kalas med glass och egen kokt kolasås. Mums!

4 kommentarer:

Elin sa...

darling, när kommer du o hälsar på? jag har ett minne att du skulle komma i våras. för närmare ett år sen. så nu väntar jag på den här våren. påsk till exempel, då har jag inget att göra och skulle gärna se att du kommer till mig. kanske hela familjen är sugna på sthlms-äventyr? KRAM

Shamu sa...

Å men de var utrolig søte!!
De har fått både egenart og personlighet.

Maria sa...

Hur söta som helst!

Majtjho sa...

Elapela min goding. vad jag saknar dig så, jag hoppas verkligen att jag kan komma upp till storstan och hänga med dig. Gulle dig!

Shamu: Tack så mycket. Roligt att höra.

Maria:Jag bugar och bockar!