Sidor

lördag, februari 27

Vårigt.

Nu börjar man se något som liknar gräs under all snö. Det har regnat de sista dagarna här och snön försvinner sakta men säkert. Jag gillar bättre snö än regn men vill gärna att våren ska komma. Så man får helt enkelt ta att det är trist med regn.


För att få lite mer vårkänsla så har jag gjort mig en topp till mig själv. Mönstret kommer från en Burda tidning. Har ingen koll på vilket nummer. Brukar låna tidningen på vår lilla bibbla.


Blev väldigt nöjd med resultatet och gillar tyget. Det är lite svårt att ta en ok bild på hur det ser ut, men det är lila rosor och små rosa/aprikos färgade prickar. Det som fattas är någon form av knäppning i ärmen. Vet inte om jag ska ha en knapp eller om jag syr fast ett band som man kan knyta. Svårt det där.
Har även idag hunnit med två loppis och fyndat i mängder. Hittade massor av fina tyger som ska bli våriga och soliga saker. Hittade även lite nya ugglor, gillar ju dessa fågelfän. Ska ta en bild på mitt samlade loppisfynd. Var lite snabb med att kasta in tygerna i tvätten. Det är så gött att fynda fint på loppis.

2 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Ååh vilken fin topp. Enkel med så fina detaljer.

Majtjho sa...

Tack så mycket