Sidor

söndag, februari 28

Bästa polare

Det har kommit nya vänner till oss. Kalle Kanin och Mårten Morot. Dessa två vänner tycker om varandra. Ibland undrar vi om inte Kalle Kanin kommer att käka upp Mårten, lite för att han är så himla gosig, men mest för att han är väldigt hungrig efter den kalla vintern.


För en stund dansade de två i dotterns säng. Det gick inget vidare bra då lillkillen envisades med att plocka bort Mårten hela tiden. Stackars dessa två bästisar, aldrig får de en lugn stund.Kudden i dotterns säng med det rosa broderiet är från ett loppisfynd. Ett påslakan med dotterns initialer M.L. Blev så glad när jag såg det. Passade super som ett kuddfodral.

Håller på att virka in våren och fillurar med ett nytt mönster. Nu ska vi ha nalle kalas med glass och egen kokt kolasås. Mums!

5 kommentarer:

Elin sa...

darling, när kommer du o hälsar på? jag har ett minne att du skulle komma i våras. för närmare ett år sen. så nu väntar jag på den här våren. påsk till exempel, då har jag inget att göra och skulle gärna se att du kommer till mig. kanske hela familjen är sugna på sthlms-äventyr? KRAM

Shamu sa...

Å men de var utrolig søte!!
De har fått både egenart og personlighet.

Maria sa...

Hur söta som helst!

Majtjho sa...

Elapela min goding. vad jag saknar dig så, jag hoppas verkligen att jag kan komma upp till storstan och hänga med dig. Gulle dig!

Shamu: Tack så mycket. Roligt att höra.

Maria:Jag bugar och bockar!

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛