Sidor

tisdag, juli 31

Yes, I´m a shopoholic!

Jag älskar och handla. Låta pengarna rulla. Ett tag var det bara skor, det övergick senare i väskor. Jag har massor, många har jag bara använt enstaka gånger. Nu när man har barn behöver man en stor väska när man ska iväg någonstans. Min favorit just nu är min Marimekko. Har stillat mig på väskfronten, har helt enkelt inte plats för fler.

När jag var i Peking så hade jag med mig min STORA köpatarm. Handlade massor av pärlor, absurt många. Fick ha pärlorna i handbagaget (en av alla väskor som inhandlades där ;) ) som vägde tok för mycket. Jag och syrran började producera smycken på löpande band. Kunde på abstines om vi inte hade pärlat på ett tag. Det ligger nu på hyllan, pärlandet. Men attans vad det är kul och avkopplande.


Pengarna måste spridas någonstans och just nu är det på tyg. Gillar att fynda, tyvärr blir det inte alltid fynd. Men det gör inget. För tyg är fint bara för att ha. Man vet aldrig när just det tyget kommer till användning. Så på tal om tyg har jag nu lagt ut lite mer tyg här. Har valt att inte lägga upp alla enfärgade tyger, typ manchester, jeans och trikå. Det är inte lika fint att titta på. Jag tror att många håller med mig om att tyg är bra på många sätt.

3 kommentarer:

Lina sa...

Ohhh jaa! Tyg är bra att ha...men inte om man frågar min sambo när hela städskåpet är fullt och halv källaren... ;)

Majtjho sa...

Nope, man ska aldrig fråga sin respektive vad de tycker om tyger. Man får aldrig det svaret man vill ha.

florin design sa...

Så underbara tyger du har!!!