Sidor

måndag, juli 2

Hemma igen.


Nu är vi hemma igen efter en händelserik vecka i Danmark. Det har varit toppen bra även om vädret inte var på vår sida. Det skulle tvunget regna någonting varje dag. Tröttsamt. Legoland var toppen. Dottern ÄLSKADE det, åkte massor av karuseller och käkade popcorn och sockervadd. Precis vad som hör till när man är på nöjesparker. Var även på Lejonparken. Körde runt bland zebrer och giraffer. Superfin park. Helt otroligt vad Danmark har nöjesfält och djurparker. Sverige kan slänga sig i väggen.

Vi bodde i en 140kvm stor stuga med bastu och jacuzzi. Lyxigt även om bastun inte ville fungera. Så vi kommer helt klart åka till Danmark igen och semestra även om det är lite dyrt, men vuxendrycker är billigt!

På Merkado i lördags gick det över förväntan bra, trodde inte det skulle gå bra då vädret än en gång inte var på min sida. Fick lite nya beställningar och nya kunder. Har återkommande kunder och det gillar jag skarpt. Kom även förbi en tjej som ska öppna butik Uni i Malmö och där kommer mina kläder förhoppningsvis säljas!!! JIPPI!!!!

Nu väntas bara Möllevångsfestivalen 20-21 och Merkado den 29:e. Här måste jobbas!

2 kommentarer:

josephine sa...

kul att få sådan bra info om nya butiker fast man själv sitter på landet och egentligen borde vara ovetandes om sånt. tack! och så himla kul för dig.
redan varit inne på deras hemsida. ser ABSOLUT lovande ut. sugen på en av deras egna tröjor till lillkillens ettårsdag!

Klockarbarn sa...

Grattis till bra försäljning och till ännu ett försäljningsställe för dina produktioner.