Sidor

söndag, juli 22

Måste bara gnälla.Idag var jag nere och köpte en tidning Family Living. Slö läser lite i den och på sidan 23 så ser jag mina Torild´s. Tyvärr är det inte MINA utan någon, Uni som har gjort liknande. Jag blev så sur. Klart att de har rätt till det men jag blev ändå lite arg. Mina är dock mycket billigare 40:- medans dom på Uni tar 150 pix. Så nu vet ni var ni ska köpa dom dockarna, hoss MIG!!!! Sen är mina finare enligt mig själv!

5 kommentarer:

gullhjärta sa...

Gud, så irriterande.... Jag tycker iaf dina är jättefina, säkert bra mycket finare än den där Uni... Och så billiga dina är. :)

josephine sa...

gah, kära du GNÄLL gärna högt, sånt stjäleri är ju inte roligt. eller speciellt smickrande för dem heller.
"dolligt" på ren skånska!

Klockarbarn sa...

Fy, vad trist. Apropå priset så tycker jag att du borde höja priset för dina söta Torildar. 40 kr är väl billigt. Höj med 20 kr i alla fall.
/Klockarbarn

florin design sa...

Förstår att du bler irri!!!!
Måste dock säga att när jag såg dina första gågen så tänkte jag på att jag sett snarlika till försäljning hos flera av de som har butiker på etsy.com...
Kan dock tillägga att dina är MYCKET finare men du borde höja priset!!! 40:- är ju ingenting för att så fint hantverk!!!

Lina sa...

Kan bara instämma i ovanstående! När jag tittade på hemsidan du länkade till hittade jag dock inget som liknade dina...kanske för att din är så mycket finare...? ;)