Sidor

måndag, juni 4

Snöat in mig på skor???


Jag har massor av plagg/skor som är klara förutom att det ska märkas. Undrar så när jag får mina lappar. Har även pysslat lite virkade skor. Mannen har jobbat hela helgen så då får man gjort massor efter det att småttingarna har lämnat mig för John Blund.


Har lite beslutsångest, vet inte om jag ska behålla hatten till lillkillen eller om den ska säljas. Finns enbart EN, har inte mer tyg så det räcker till en till. Tyvärr. Tycker att tyget är grymtcoolt. Gillar brunt och oranget, är det någon som kommer ihåg färgramsan "gult är fult..."?

6 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Behåll!!!!! Störtskön ju.

Klockarbarn sa...

Skorna är ju jättesöta, speciellt i detta tyget.

Lina sa...

Hade också haft solhatten kvar...ska sprätta isär en gammal solhatt idag, ska till grekland om två veckor...

Skorna är ju bara så fina! (som vanligt förståss) Gör du dem i ett stycke i överdelen och sedan en sula? Jag tror jag måste härma...ok eller?

Majtjho sa...

Åhhh så skönt. Jag vill också ut och resa. Lyllo dig.

Jag har gjort både och, med helt stycke och en sula, helt stycke och sula. Blev bäst med söm mitt bak. Härmar gör alla, tur är att det inte blir likadant =)

Kul att ni gillar hatten, det blir nog att jag behåller den.

Carolina sa...

Behåll hatten, den var ju supersnygg!

Jag har fått tips om "Stoff och stil" du som bor i Malmö är det en bra affär?

Tack för din trevliga och inspirerande blogg.

Majtjho sa...

carolina: Det är en bra affär. Handlar snedslå, tråd, muddväv och annat krimskrams där. Handlar sällan "vanligt" tyg där då jag fyndar secondhand. Men de har MASSOR!!!! och billigt!!!

hoppas du kommer dit någon gång.