Sidor

måndag, maj 10

Mini semester.

Från fredag till söndag tillbringade vi på ett regningt och kallt Kolmården. Det var helt underbart. Vilken fin park. Det var första gången vi var där. Kanske för att det ligger 50mil norrut men det var värt resan. Vi fick både träffa farliga och snälla djur.


Den maffiga gorillan heter Efata och var en lustig prick. Han satt mest och spännde sig. Inte undra på det när han är typ störst. Det roliga med honom var att han satte sig ivägen för restrerande familj om de ville ut. Tyckte Efata att det var kallt fick ingen gå ut. Lustig liten kille.


En annan lustig prick är lillkillen som förföljde lammen och försökte prata ett "gullegull" språk med dom. De var måttligt imponerande. Vi bodde på Vildmarkshotellet, rena lyxen för en småbarnsfamilj. Ljuvlig frukostbuffé, filmrum till barnen, lekrum och barndisco. Det fanns även ett härligt litet spa med tillhörande bad. Att vara där lite "off seson" var bara bra, lite folk och massor av plats att springa på.
Vi hade äran att vara inne i parken innan öppning och fick vara med att släppa ut djuren. Det tyckte dottern var spännande då guiden var en som hon "kände". Efter att ha sett djursjukhuset på barnkanalen så kände hon alla.

En fördel med att åka långt är att man hinner virka en del, vad det ska bli får ni se då det är klart.


Inga kommentarer: