Sidor

torsdag, maj 13

Klänning till mig.


Ännu ett "ufo" som har blivit klart. Klänningen påbörjade jag någon gång i höstas. Den gick fort att sy men när jag skulle prova den insåg jag att axelbanden var på tok för långa. Att då istället för att sprätta och rätta till dom så la jag undan klänningen. Tills för några dagar sedan då jag hittade den igen och kände att det var dags att fixa till dig. Sagt och gjort, så nu passar den prima.

5 kommentarer:

Villblomsten sa...

Den ble flott ! :-)
jeg har en stor haug med klær som skal syes om til meg selv vedsiden av symaskinen - men det blir alltid andre prosjekter som vinner kampen om tiden min :-)
Ha en fin helg :-)

Anonym sa...

Sån snygg modell ! Skall du ut och sälja någonstans i sommar ? Vet du var ? Kanske vi kunde vara bordsgrannar . Jag från Malmö.

Jonglören sa...

Känner igen det där med att inte bli nöjd/köra fast och sen slänga undan den något muterade skapelsen i en vrå för att sen bara bli bortglömd. Men visst är det skoj när man ser hittar den...fixar den och faktiskt blir jättenöjd :-). Den blev jättefin.

Majtjho sa...

Men visst är det så trist när det händer, att man inte rättar till det direkt. Man kan ibland bli så trött på sig själv.

Anonym: Än så länge har jag inte bokat in något.

Carina sa...

Hej vilken fin klänning ;-) vad har du använt för mönster?
Carina