Sidor

måndag, april 12

Doredo

Detta är en av dotterns favoriter bland hennes klänningar. Den har hängt med ett bra tag nu. Hon krängde på sig den i dagarna och vi insåg ganska snabbt att den var tok för kort. Hon är lång och smal så den passade i livet.

Så varför inte göra en favorit till två nya. Vi är ju många som gillar gamla textilier men vi borde bli bättre på att återanvända vad vi redan har.

Så en klänning blev en kjol och en annan klänning. Det underbara svamptyget fick jag över sedan jag sydde en annan klänning till dottern.
7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Så söt den blev, fina båda tygerna och färgerna. Jag är själv mycket för återvinning. Förresten ang. väskan- hur är måtten på den ?
Jag från Malmö

kaoz sa...

Smart redesign, og søte plagg i herlige stoffer=)

Anonym sa...

Perfekt redesign! Bra poeng du har. Lett å bli altfor fornøyd med seg selv bare fordi man bruker brukte stoffer. Det finnes så masse flott fra 60- og 70-tallet. En ren glede med alle nydelige mønstre og farger. Men poenget med gjenbruk kan komme i skyggen av dette. Og reparasjoner og omsying av det man har er minst like viktig, men kanskje ikke alltid sååå gøy.

Le Petit sa...

Så smart! fina plagg!

Hawk and Weasel sa...

fint! gillar svampklänningen jättemycket!

Åsa Tidqvist sa...

men åh, de blev verkligen jätetfina båda två!

Majtjho sa...

Men visst är det så att man kan nog bli lite förblindad i allt annat återbruk att man glömmer det man har hemma.
Dottern blev nöjd över resultatet och kommer att använda både kjol och klänning!