Sidor

lördag, januari 30

Done, finito, klar!

Japp, så är det. Filten är klar, trots ett litet fel. Den är lagom stor för vagn och vagga. Fina blå färger till det bruna. Runt om så virkade jag en kant med varje färg. Gillar verkligen att göra mormorsrutor, är ett perfekt tvpyssel. Jag hoppas att både bebis och mamman blir nöjda över filten.

Jag har givetvis påbörjat ett nytt projekt. Man kan undra vad det ska bli...


8 kommentarer:

OttoPippi sa...

Grattis till ett lyckat avslutat storprojekt!!!

Spännande med ditt nästa...

Anonym sa...

Hejsan Majtjho
Filten blev ju jättefin med härliga färger. Har varit här inne och tittat runt många gånger. Jag tittade på dina grejer du sålde på Cafe´Barbro tror det var till julen 2008. Har förresten ett tidningsklipp därifrån.

Hello sa...

Åh, så fin den blev! Klart de blir nöjda!

Ska bli spännande att se vad nästa projekt blir - det går verkligen inte ens att gissa! :)

HildeP. sa...

Nydelig teppe, lekre farger! Tenker mottakerne blir veldig fornøyd, mormortepper er en slager!! : ) Ønsker deg ei flott helg!

- Hilde

Majtjho sa...

Tack så mycket. Känns väldigt skönt att ha bockat av den från "göra listan".

Anonym: Jag antar att det är du som var med på bilden då, har jag inte fel för mig så fick du virkade ägg av mig. Kul att du fortfarande hälsar på!

Maria sa...

Mormorsfiltar är aldrig fel...

Majtjho sa...

Maria: Håller med dig helt och hållet.

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍