Sidor

torsdag, juni 23

En modell, två uttryck!


Så har jag betat av två stycken gamla plagg från högen. Det blev två nya kjolar. Modellen är densamma som den orange. Tänk att en modell kan se så olik ut. Den mönstrade kommer från början från denna tunika som jag använde typ en gång.
Den andra enfärgade kjolen var också en tunika från början, den har jag använt mer flitigt men båda två har blivit stora och känns lite som tält.


Sydde lite derkorationssömmar nertill på den mönstrade, enbart för att det gick av bara farten, men fint blev det. Nu ska det inte bli fler kjolar till mig själv på ett tag, det har jag tummat på. Men vi får se.

Gjorde även en favorit i repris till morgondagens midsommarfirande. Min egen snaps. Supergod och jätte enkel. Jag bara blandar egengjord flädersaft (koncentratet) med vodka. Sen får den stå kallt till servering.

 
Så med det säger jag glad midsommar på er alla.

4 kommentarer:

dorabella sa...

Så fina båda två! Vill också sy vuxenkjolar!

Kiiromi sa...

läckra, speciellt den översta.

/MIa :)

Jes sa...

Superfin, ja tänk att samma kjol kan se så olika ut i två sorters tyg :) nu blev jag sugen att sy en kjol till mig oxå :)

Majtjho sa...

Tack snälla ni. Gillar också den översta lite mer. det är verkligen roligt att sy till sig själv. Ibland blir det för mycket smått. På det bara och sy lite till er själva.