Sidor

söndag, mars 28

Trädgårdsarbete.

Idag har jag röjt i trädgården. Klippt ner mina lavendelbuskar och planterat om små växter som inte tyckte om att stå där de gjorde. Det var en härlig dag idag, lite kallt men uppehåll från regnet som öste ner igår. Det är så gött nu när snödropparna poppar upp, man ser små krokusar lite här och där i trädgården. Sen passade vi på att tvätta av utemöblerna och till helgen blir det premiärgrillning. Ser fram emot det. Ser även fram emot att mina små tussilago snart blommar.
Så idag blir det inga pysselbilder och inga andra för den delen. Kanske virkar jag lite ikväll, om mina fingrar klarar av det. De blev lite nötta av allt arbete idag.

Men det flyttade ut en uggla och en klänning idag. I morgon flyttar två mobiler till andra ägare. Hoppas att de kommer att trivas i sitt nya hem.

2 kommentarer:

malin sa...

tänk vilken skillnad det är i vårat avlånga land! Här uppe i norr har vi precis fått 20 cm nysnö, och så hade vi redan innan över en meter snö. Trädgårdsarbete ligger lååångt borta!

Majtjho sa...

Visst är det märkligt, man tycker att Sverige är ett litet land, men med den längd pyttelandet har så finns det stora skillnader. Framförallt nu till våren.