Sidor

tisdag, mars 23

Jag vill ha en...

Jag tror att det är dags för mig att uppgradera mig i tatueringar. Jag skulle vilja ha en snygg i färg. Har enbart svarta, inte för att de är fula på något sett. Men en liten färgklick hade passat finfint.


Jag älskar att slösurfa på Flickr, där kan man finna massor av spännande saker. Jag har några favvosar som jag följer noga, så får man gå in och kika på deras favoriter och så klickar man sig vidare. Sen har man kastat bort en timme eller två.För ett tag sedan hittade jag till denna coola tjej som ritar tatueringar och hon är även tatuerare. Jag gjorde inte som jag brukar göra, lägga till dom i mina favoriter och glömde bort var jag fann henne. Men idag så hittade jag tillbaka. Lycka!


Vill så gärna ha en sjungade symaskin, eller varför inte en syende pinuppa! Kanske blir det en födelsedagspresent till mig själv.
Alla bilder är lånade av Sunny Buick,


3 kommentarer:

OttoPippi sa...

Apcoola tatueringar!!!

Majtjho sa...

Visst är de helt underbara!

Linda sa...

Hej snygging!
Åh så fina de är... jag är också sugen på en tattoo i färg faktiskt, helt plötsligt tycker jag att det dyker upp vackra tatueringar i klara färger lite varstans. Kanske för att man själv är sugen, vad vet jag?

Hoppas att allt är fint med er allihop, det var på tok för länge sen jag såg er! Nu när jag inte jobbar med mannen din längre så blir det ju aldrig...