Sidor

fredag, oktober 16

Våra godingar.


Det bor två speciella katter hemma hos oss. Den ena är gammal och har hittat ett annat hem som han går till då det inte passar hos oss. Katt nummer två är yngre, piggare och dummare. Han är för snäll för sitt eget bästa. Barnen kan bära runt på den lilla grå hur som helst utan att han gör några som helst rymningsförsök. Stackars liten. För att bespara mina katter lillemans kläng så fick han sina egna finfina katter. Med dessa kan han kasta, klättra, dra i hur mycket han vill. Idag fick dessa två känna på hur det var att bli påkörd av en dumper. Så det kan gå.



Cliff och Melker, de coolaste katterna på vår gata!












7 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Vilket fint jobb du gjort. inte bara med själva virkningen, du har ju verkligen hittat exakt samma nyans på garn som på de riktiga.

Majtjho sa...

TAck så mycket. Garnet är ett angorina lyx från jag vet inte när. Fick flera sopsäckar garn till jobbet från en nerlagd garnaffär. Tyvärr gillar inte kidesen att sticka eller virka i angora garn.

Anonym sa...

Sååå söta katter, både de virkade som de levande exemplaren!
Melker är den enda anledningen till att jag vill ha en katt!

Kram kram
Jenny

Majtjho sa...

Men Melker är ju lite speciell så jag förstår att folk vill ha katt som honom. Fast du får han inte, ialla fall inte ännu. När ses vi?

Anonym sa...

hihi, jag ska inte ta honom ifrån er! Får passa på att kela med honom när han behagar visa sig! ; )
Ses gärna nu i veckan som kommer, kan ni på fredag?
kramelikram

MariaSö sa...

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkior!

Majtjho sa...

Underbara Maria!!!!