Sidor

söndag, juni 29

Marknad!

Det var som sagt Merkado i helgen. I lördags var det regn och åter lite regn. Var så trist och kallt. Lite folk är lite försäljning. Men jag är glad i alla fall. Fick ett glatt överraskande besök av Solig. Så trevlig och positiv tjej. Blev glad bara av att se henne. Sådana personer gillar jag. Hon kommer för övrigt att stå på Merkado nästa gång den 2-3 aug. Kul!


Vaknade idag och bläddrade i tidningen. Fick se detta stora uppslag på MINA Torildsar. Skoja dojja om jag blev paff. Bilden måste vara tagen vi förra Merkado. Min man frågade om jag hade många med mig till dagens marknad. 4 fick följa med hem igen. Nu finns det många Torildsar som år bra!


Det blev en lite soligare dag idag. Inget regn och mer männsikor.


Återkommer med mer bilder och annat skoj. Har träffat en väldigt trevlig tjej. En del läser hennes blogg. Spännande va?!


3 kommentarer:

Solveig Lövendahl sa...

Tack för senast! Det var roligt att träffa dig och Torild mår bra. Min Jonas tyckte han kände igen igen dig från Umeå, kan det stämma?

Majtjho sa...

Tack själv. Han kände ingen rätt!

Kalunji040 sa...

Hej Therese

Ja, jag var också på Merkado och såg dina fina grejer, men min lilla tjej var så grinig så vi var tvungna att gå. Jag träffade Sarah lc, vilket var trevligt och hon berättade att hon var granne med Solig, vilka båda gör så fina saker och Sarah var så trevlig. Jag hoppas att du fick mycket sålt trots regnet så ses vi troligtvis på Möllevångsfestivalen där jag ska vara med och ställa ut i år.

Förresten så har vi gemensam bekant. Elin, bakom Sägen, och jag gick på mamagympa ihop. Jätte trevlig tjej även hon.

Trevlig sommar
Sarah Nakiito bakom Kalunji.