Sidor

onsdag, april 2

Min hemlis är bäst!!!!

Idag damp det ner ett paket till mig. Blev helt till mig av lycka. Detta var verkligen ett klockrent paket. Älskar det. Två stora fina tyger och en helt underbar väska. Med fanns även en otroligt stor lila knapp, får fundra var den kan hamna. Tror jag vet.... Till knappen fanns matchande kandtband.
Även ett choklad låg där och skrek mitt namn (är verkligen en sucker för choklad) och givetvis var det fairtrade, me like!

Närbild på blommorna på väskan, man kan inte mer än bli glad. Den hänger nu på en krok i hallen så varje gång man pendlar mellan de olika rummen ser jag den. Jag lovar dig att jag kommer använda den flitigt!!!!Det fanns även två solhattar med till kidsen, min hemlis hade inte sytt solhattar innan och som du ser blev de perfekt. Dottern blev väldans nöjd att hon inte fick den gröna för som hon sa kände hon sig inte så "grönig".

Tyvärr så gillade inte lillkillen att bli fotograferad mitt i ler leken, men den passar på honom.

Är så glad, detta var verkligen det bästa som har hänt mig idag. Vaknade upp med basrösten allan och det brändes som om jag hade hivat i mig en Jack D på en kvart.

När jag öppnade mitt paket så tänkte jag att det måste komma från Solig, vet inte varför kanske för jag precis hade kikat in på hennes blogg. Jag kan bara buga och bocka.

2 kommentarer:

Solveig Lövendahl sa...

Å vad roligt att du tyckte om det!! Och att solhattarna passade, var lite smånervös för dem. Vad glad man blir när någon blir glad över det man gjort! Kram på dig!

Majtjho sa...

Tack än en gång. Är verklgen så nöjd.

/ Majtjho