Sidor

torsdag, januari 31

Mössor

Jag har verkligen snurrat in mig på att virka, fast just dessa mössor gjorde jag för ett tag sedan. Virka är ett sånt perfekt soffpyssel. När man slö kollar på tvn så passar det perfa med att virka. Jag är inte så tok bra på sticka men när jag även kan det som rinnande vatten blir det kanske lite sånt också.


3 kommentarer:

Anonym sa...

hej galenpanna! vad kul att se att du fortfarande skapar så underbart vackra saker, de är nästan lika bildsköna som du! jag får nog ta o beställa nåt till gudsonen!
här i norrland är det snöstorm o kallt, och jag tänkte på det elingjers skrev om när du och hon hjälpte den frusna kvinna till kvinnohemmet. blev NÄSTAN lite tårögd (ok, jag blev tårögd, men jag skyller det på pms... ;-)
tack så mkt för att du skickade higge att köpa högtalare till magnus, jag kan inte påstå att det blivit tystare hemma, men magnus blev i alla fall lycklig och då är jag också lycklig!
du får pussa o krama higge från oss!
jag fortsätter att glutta i din blogg o beundra din kreativa ådra. själv har jag fortfarande bara en talang, o det är sällskapsspel. känns dock inte lika roligt utan higge, det blir mer på riktigt när man spelar mot honom!

jag får kanske ta med mig magnus o åka ner till skåne snart!
ha det fint!

Majtjho sa...

Nejmen tjene bruttan.

Det är skönt att höra att de funkar, bilden han skickade visade på placeringen.

Visst är jag för snäll mot mina medmänniskor, hon hande så sjukt köldskade händer så både jag och elan hjälpte henne på varsit sätt.

Men jag ser verkligen fram emot ett norrlandsbesök av er, kanske kan ni komma ner till 30-års kalajset.

Anonym sa...

Oj vad glad jag blir när jag kommer in här :) Så mycket härliga färger...visst är det kul att virka?! Dina mössor är fina...dom blir säkert inte svårsålda!!!!
ha det bra och fortsätt vara så där härligt kreativ...det smittar av sig :)