Sidor

fredag, januari 21

Helt i brunt.

Har sytt en heldress i brun velour. Typ en sparkdräkt, onepice fast utan huva. Den är inte till mig, jag bara ställer glatt upp som modell. Fick en beställning av en som ville ha en brun heldress. Person som ska få den fyller 40 och saknar sin dress som han hade som liten. Så nu får han en fin i brun.


Mönstret har jag ritat på fri hand då jag inte hade något att utgå ifrån, hade killens ben och armlängd. Thats it. Det tog en stund att få till den men nu ska den nog sitta som smäcket på honom.


Det var lite svårt att få till en helbild på den, jag har inte så långa ben så den såg lite tokig ut på mig. Dressen fick svarta muddar då blixtlåset är svar. Hoppas den sitter bättre på honom än på mig, för det var verkligen inte en smickrande sak att skutta omkring i. Dottern tyckte jag såg ut som en nalle medans sonen hävdade bestämt att jag var en bajskorv. Jag röstar på nalle.

6 kommentarer:

Helena sa...

Haha...vilken rolig beställning:) Jag tycker att du fått till det hyvens bra utifrån förutsättningarna...hoppas han gillar den:)

Anonym sa...

Hihi - den blev ju toppenbra!
En gosig nalle röstar jag på , även om bajskorv var något roligare : )

Kram kram J

finnkids sa...

Ja det var en kul beställning! Den blev ju jättebra, jag röstar på nalle fast bajskorv låter ju lite roligare! Kan förstå att det känns lite kul att skutta omkring i en sån.. :-)

Fangoria sa...

Haha bajskorv, nja, nog tror jag mer på nalle jag med...=) Strongt jobbat att greja ett mönster utifrån de förutsättningarna! Jag tycker den ser mysig ut!

Majtjho sa...

Tack snälla ni att ni håller med mig att nalle är bäst. Fast visst låter det roligare med bajskorv. Blir lite sugen på en egen, fast inte i brunt.

krajamaria sa...

Frän! Nu har du inspirerat mig, jag har mönstret och brun velour hemma till min egen "onepiece". Legat bra nog länge, nu kanske jag kan få tummen ur... tack för inspirationen!