Sidor

tisdag, maj 20

Tidig morgon

Klockan är just nu ingenting, 06,45. Jag brukar ta bussen vid sjusnåret. Men sedan förra veckan har jag bestämmt mig för att bli lite hurtigare. Nu cyklar jag till jobbet. Det är ca en mil. Inte så farligt om man inte cyklar hem i ösregn som jag gjorde igår. Men nu lyser solen och även idag blir det lite motion.
Fick lite tid över nu på morgonen så jag visar er en bild, klänningen är till dottern och samma modell som Pippi. Hon älskar den och jag gillar att sy den. Så Bingo!!! Tyget är ett loppisfynd från min vän K. Det är supermjukt och kanonfint.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med - tyget är jättefint och klänningsmodellen likaså!
Jag har en liten fundering ang dina fina solhattar i inlägget under. Jag har letat länge efter ett mönster i dylig modell men hittar inget, så jag undrar om jag skulle kunna få köpa ditt mönster. Jag tycker att de är så fina!
/June på www.junebacken.se

OttoPippi sa...

Jttesöt klänning!!!! Tänk att ha sån tid på sig på morgonen att hinna lägga ut ett inlägg :-) Ha en superskön cykeltur!!! 1 mil x2 ger MYCKET motion per dag! Härligt!!

K sa...

Så fin klänning. Har lite mera tyg till dig som jag har hittat i helgen. Ska se om jag kan få till några bra foto för bloggen.
/Kerstin

Majtjho sa...

Junebacken: Kul att du gillar mina solhattar. Jag har bara förlängt och ställt ut ett vanligt mönster. Prova med det.

ottopippi: Iblans så har man lite tid. Mest på morgonen då mannen lämnar barnen. Annars är det fullt ös. Japp, det är skönt med en liten cykeltur.

K: Åh, spännande.