Sidor

lördag, mars 1

Bra att ha.

Jag har länge, länge beundrat både Syko och Dalina. Dessa två kvinnor kan verkligen konsten att pyssla. Jag blir så sugen på att göra lite klipp och klistra kuddar till min dotters snart nya rum. Ni som inte har kikat på deras bloggar, uppmaning från mig till er, gör det!!!I alla fall så har Dalina sytt liknade sådana här bra att ha påsar/väskor eller vad man nu vill kalla det. Sydde en till mig själv när vi åkte till Gotland sist. Liten bra att ha påse. Rymmer det nödvändigaste så man inte behöver vända ut och in på sin allt för stora handväska.


Även dessa kommer att finnas på plats i morgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dessa påsar är perfekta till väskor också. Jag har sytt sådana tidigare och då satt axelbandet i vikningen. Kul att du sytt denna model just nu, eftersom jag tänkte på den igår när jag fyndade mitt tyg.

Anonym sa...

Så utrolig stilig tøy du har brukt!! De var ckikkelig tøffe!!

Majtjho sa...

Åh, tack så mycket.

Anonym sa...

Jag blev så inspirerad av dina påsar, att jag var tvungen att göra något liknande. Jag ville ju inte kopiera direkt av så det blev en lite kamerapåse och ett mobilfodral istället. Lätta och roliga att sy. Det får nog bli en väöska med axelband också snart. Tack för din inspirerande sida!