Sidor

tisdag, oktober 16

Massor av pengar.

I går fick jag ett glädjande besked av min chef. Jag fick 25.000:- extra att handla för till slöjden. Gissa om jag blev glad. Det är så att jag har enbart 25:ooo:- att handla för på ett helt år och till alla elever. Det är sjukt lite, det är knappt en meter tyg per elev. Pinsamt lite. Så nu ska här shoppas. Det är tur att vi kan handla på faktura på stoff o stil. Det får nog bli en tripp dit nästa vecka. Tänk att kunna sätta sprätt på så mycket pengar i en tygaffär. Lite läskigt.

3 kommentarer:

florin design sa...

Åh, vad roligt!!! Måste vara sjukt svårt att handla för 25000:- till alla elever men 50000:- är ju en enorm skillnad!!!! Men jag måste hålla med om att göra av med 25000:- i tygaffär känns lite läskigt! MYCKET tyg blir det :-)

Gekko sa...

Men vilket drömjobb du har! Till Stoff och Stil på arbetstid?? Fast det är klart, det där med en budget på 25000 på ett år kanske gör att det inte är bara ett drömjobb ändå...

Majtjho sa...

Det är jättesvårt att få 25000:- att räcka till så många elever. Men dessa extra pengar gör det lite lättare. Men 50000:- är ändå väldigt lite om man jämnför vad vissa andra skolor runt om i Sverige har. Men jag är jätte glad för mina extra pengar jag har fått.