Sidor

måndag, september 3

Älskade måndag eller ... not!

Efter helgen kommer alltid en måndag. Varför är alltid måndagar så långa och jobbiga??? Är helt trött i huvudet. Hade mina 9:or idag och jag börjar nästan undra vad de har hållt på med på slöjden innan. De kan verkligen ingenting. Jag har aldrig haft dessa elever innan, kanske är det därför :)
Har börjat att göra 4:an arbete med dom. De tycker att det är jätteroligt, jag är mindre nöjd.
Jaja, huvudsaken är att de gör något.

I Lördags var jag i Folkets Park, det var trevligt. Lite folk och kallt. Hade varit bättre för min egen del om det var fullt med folk och gassande sol. Är nöjd i alla fall. Fick sålt en del och fick lite nya beställningar. Jag själv fick även shoppat lite. Tyvärr inte till mig själv utan till barnen. Kolla in dessa kläderna på Blingo. De hade kanon fina priser nu under Merkado, vilket passade min plånbok perfa!

Igår hade vi kalas för mina två änglar. J fyllde 1 i fredags och M fyller 4 den 10:e så vi gjorde en sammanslagning och käkade kanellbullar och tårtor. Mumma!!! Jag är en sucker för kakor och annat onyttigt.

Det sköna med en måndag är att när den är över så går restan av veckan väldigt snabbt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med dig om måndagar... dom kan ju vara sååå sega. Idag har jag fått vara med 3:orna på både trä och syslöjd, man blir ju så sugen själv. (går som timvikarie inom skola och förskola)

Tack för titten!

Rosa sa...

Grattis till barnen! Kakor och bullar är det godaste. Jag vill ha kafferep varje dag.

Kul att det gick bra på marknaden. Jag önskar att jag skulle till Malmö så jag kunde kika på dina saker. Inte för att jag har några barn att klä på, men ändå.

Carolina sa...

Kul med Blingo, ett märke precis i min stil, snyggt, rättvisemärkt och ekologiskt.

Vissa måndagar är verkligen jobbiga.

Kommer du stå på Merkado många gånger till under hösten? Håller det på hela året eller? Jag ska försöka pricka in ett Malmöbesök när det är Merkado nån gång ;)